Beelden te zien tijdens de Poorten van Reijmerstok op 20 mei 2024

Op 20 mei 2024 kunnen liefhebbers weer genieten van prachtige, gevarieerde kunst tijdens de Poorten van Reijmerstok. Ook ik zal er exposeren met mijn beelden, dus voel je van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Expositie

Een 3 kilometer lange kunstexpositie in het idyllische kerkdorp Reijmerstok in Zuid-Limburg. Sinds 1997 komen hier eens per twee jaar (in de even jaren) op Pinkstermaandag, kunst, cultuur en natuur samen als de eigenaren van authentieke boerderijen hun toegangspoorten openen. Op de binnenplaatsen en in de tuinen, in monumentale panden en openbare ruimten, tonen kunstenaars uit binnen- en buitenland hun werk en trekt de kunstroute zo’n 5000 bezoekers aan kunstminnend publiek.

Thema 2024: De Rode Draad

Aan elke editie koppelt de organisatie een thema dat over de gehele route wordt uitgedragen. Editie 2024 staat in het teken van ‘DE RODE DRAAD’ als symbool voor verbinding tussen kunstenaars en hun publiek, tussen de bezoekers, de bewoners van Reijmerstok en de natuur, tussen volwassenen en kinderen, muziek en samen eten/drinken.

Laat je verrassen welke ludieke acties je hieromtrent tegenkomt op de route. Kunstenaars mogen zich desgewenst door dit thema laten inspireren in eigen werk, echter dit is geheel vrijblijvend.

Praktische informatie

De 12de editie van de Poorten van Reijmerstok vindt plaats op Pinkstermaandag 20 mei 2024. De poorten gaan om 10.00 uur open, en zullen om 18.00 uur weer worden gesloten. Er is een gevarieerd programma, en je kunt de hele dag genieten op de route van 3 kilometer (plattegrond).

Tickets bestellen

Tickets kunnen worden besteld via de website Poorten van Reijmerstok.

Kom je ook een kijkje nemen? Tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *